Летни почивки в Италия - 55+

Контакти

Нерея
Бул. Христо Ботев 17
(в сградата на Агропромпроект
София, България
Телефон: (+359) 2 9819974
Мобилен: (+359) 888233613
Факс: (+359) 2 9819974
Имейл: nereya@mail.com
nereyatravel@gmail.com

Нашите приятели

Речен Круиз по Сена Магията на Нормандия от Париж до Атлантическия бряг

Насладете се на най-красивата част от Франция

19.04.2018 Париж – Онфльор
Трансфер с автобус от Париж. Пристигане в Онфльор и разходка из красивия морски град. Ще видите най-голямата дървена църква във Франция – Света Катерина, обявена за исторически монумент през 1879 г., старинните складове за сол от 17 век, днес превърнати в зали за културни събития, църквата Свети Леонард, възстановена през 16 век след 100- годишната война, яхтеното пристанище Настаняване на круизния кораб. Коктейл за Добре дошли.

20.04.2018 Онфльор
Днес може да се включите в екскурзия до Брега на Цветята – Довил, символ на френската елегантност, престиж и изтънченост. Очаква ви разходка из крайбрежната променада, изградена през 1923 г., за знатните гости на града. Ще видите луксозните вили, хотели и Голямото казино, често посещавани от френските кино звезди. Следващата спирка е Трувил, любимо място на творците от епохата на Бел Епок. След обяд на борда ви очаква Алабастровия бряг – една от най-впечатляващите природни картини в района на Етрет, където скалите зрелищно потъват в Атлантика. Ще разпознаете пейзажите, които често присъстват в картините на най-известните френски импресионисти. Вечерта кораба отплава към Руан.

21.04.2018 Руан – Поаси
Очаква ви вълнуваща среща с изкуството на импресиониста Клод Моне. Ще посетите къщата и градините с лилии, послужили за вдъхновение на най-известните платна на художника. Връщане на борда за обяд. Пешеходна разходка из Руан, културна, историческа и гастрономическа столица на Нормандия. Градът е известен с катедралата Нотр Дам и близкия площад, където пред 1431 г. Жана Д`Арк е изгорена на кладата. Отплаване към Поаси.

22.04.2018 Поаси – Париж
Разгледайте блестящия Версайски дворец и след това се насладете на футуристичния квартал Дефанс, плавайки по Сена на влизане в Париж. Вечерта на борда ви очаква прощална гала вечеря под светлините на Айфеловата кула.

23.04.2018 Париж
След закуска панорамна обиколка на френската столица с разглеждане на историческите райони на Париж – Латинския квартал, Маре, остров Сите, Площада на Съгласието, Катедралата Нотр Дам, Айфеловата кула, Лувъра – отвън, градините Тюйлери, Елисейските полета, Триумфалната арка. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечерта може да посетите някое от известните парижки кабарета.

24.04.2018 Париж
След закуска освобождаване на хотела.

Цени:
На човек в Единична Дете от 2 до 9 г. Трети и четвърти
двойна каюта каюта възрастен

Основна палуба 999 евро 1269 евро 879 евро –

Горна палуба 1135 евро 1405 евро 1015 евро 965 евро

На кораба има само 2 каюти с възможност за тройно и четворно настаняване на горна палуба. Резервациите за тях са на запитване.
Детето ползва отстъпка и като втори човек в стая.

Цената включва:
– 4 нощувки на борда на круизен кораб Seine Princess;
– Пристанищни такси;
– Настаняване на база пълен пансион на кораба – закуска, обяд и вечеря /влизане на вечеря, излизане на закуска/;
– Напитки по време на хранене и в бара – алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе;
– 1 нощувка със закуска в 3* хотел в Париж;
– Трансфери Париж – кораб – хотел;
– Екскурзия в Онфльор;
– Панорамна обиколка на Париж;
– Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
– Тур мениджър.

Цената не включва:
– Самолетен билет и двупосочен трансфер;
– Екскурзии на брега – резервират се от България;
– Премиум напитки – шампанско, избрани вина и ликьори;
– Бакшиши.

Речен кораб Seine Princess

Корабът е построен през 2002, реновиран през 2010 г. и предлага съвременни удобства и комфорт. Разполага със 67 кабини, ресторант, панорамен бар, интернет, слънчева тераса със шезлонги. Кабините са намират на 2 палуби и разполагат с две легла, с панорамен прозорец, сателитна ТВ, сейф, баня с тоалетна, сешоар.

Условия за резервации:
Резервации се приемат с авансово плащане от 300 лева на човек.
Пълно плащане до …..
Дата за потвърждаване на круиза ….или по-рано при събиране на необходимия брой участници.
Минимален брой участници – 60 души.

Документи:
Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт.
Ваксинации: по дестинацията не са необходими ваксинации.
Фирмата предлага и застраховка “Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуване“ на ЗД Алианц.
Аполо има сключена застраховка на Туроператора с Евроинс, полица № 03700100001108.

Климатични промени:
Туроператорът и круизната компания ще положат всички усилия да изпълнят цялата публикуваната програма. Въпреки това е възможно да настъпят промени в предварително обявения маршрут, които могат да се дължат на промени на нивото на водата в реката, работата на шлюзовете или метеорологични условия.
В случай, че капитанът на кораба прецени, че условията за плаване не са безопасни за пътниците, той може да вземе решение за промяна на маршрута, оставане или напускане на пристанище, ако се наложи и настаняване в хотел на брега. Подобно решение може да бъде взето с оглед осигуряване на максимална сигурност за пасажерите. Това не предполага връщане на суми, платени за пътуването.

Цени:
Цените на речния круиз включват пристанищни такси и гориво. В случай на промяна на някои от тези компоненти може да се наложи промяна на крайната цена на круиза, за което ще бъдете уведомени минимум 30 дни преди датата на отпътуване.

Закъснение на клиент:
Часовете на отпътуване на кораба са точно определени в програмата на круиза, която клиентът ще получи преди отпътуване. Корабната компания няма ангажимент да изчаква закъснели пасажери.

Екскурзии:
Предложените допълнителни екскурзии се заявяват и потвърждават от България. За тяхното осъществяване е необходим минимален брой от 40 души. В случай, че той не е достигнат Туроператорът може да откаже да осъществи предложените екскурзии, като ще възстанови заплатените за тях суми.
В случай, че метеорологичните условия наложат промяна в маршрута, това може да засегне и планираните екскурзии на брега. При невъзможност за изпълнение на част от тях, Туроператорът ще предложи алтернативна програма. Екскурзиите се провеждат на български език.

Храна:
На кораба се сервира обяд и вечеря на меню. Клиентът може да избере основно блюдо от предложения избор за деня. Ресторантът не сервира ала карт. В случай, че клиента има хранителни алергии или спазва определен хранителен режим е необходимо да уведоми Туроператора при подписването на договора. Круизната компания ще се постарае да се съобрази с изискванията, доколкото е възможно, но не гарантира, че ще може да ги удовлетвори напълно. Часовете за хранене на борда да фиксирани. Извън тях на борда не се сервира храна..

Напитки:
В пакета са включени определени напитки в ресторанта и бара. На борда се предлагат премиум алкохолни напитки, като шампанско, избрани вина и ликьори срещу доплащане.

Мобилни телефони и телевизия
Мобилните телефони и телевизорите могат да изгубят връзка при преминаването на шлюзовете и в отделни участъци на реката.

Бакшиши
На круизните кораби е обичайно да се остави бакшиш в края на програмата. На борда има много хора, които не виждате, но те се грижат за вашия комфорт по време на цялото пътуване. Последния ден ще получите плик във вашата кабина, моля поставете желаната сума в него и го оставете на рецепцията. Тези пари се разпределят между целия екипаж. Препоръчителната сума е 7-8 евро на гост, на ден.